Bel ons: +32 2 759 83 63 - Mail: info@mindofmedia.eu

Uitbreidingsmodules.

This post is also available in: Engels

Uitbreidbaar

Al onze thema’s zijn op een speciale manier ontworpen zodat ze geschikt zijn voor elke website, groot of klein. Ze kunnen dus makkelijk meegroeien met jouw website, in de mate dat jij dat wenst. Je kan kiezen uit een groot assortiment modules die we naadloos in jouw webdesign inbouwen.

Lage prijzen

We gaan ervan uit dat niemand graag te veel betaalt. Daarom werken we bij MOM op maat en met een systeem gebaseerd op verschillende thema’s. Dankzij dat systeem kunnen we heel wat kosten drukken en zijn we de goedkoopste. En da’s graag gedaan.

Standaard bij elke website

Contactpagina

Deze pagina laat je bezoekers toe om makkelijk contact met je op te nemen. Wanneer iemand het contactformulier invult, wordt er automatisch een e-mail verstuurd naar jouw e-mailadres.

Prijs: €0

Blog

Met een overzichtelijke blogmodule plaats je op een makkelijke manier de laatste nieuwtjes op je website. Of het nu gaat om een nieuw product, een extra dienst of een persoonlijk nieuwtje, je bezoekers zien onmiddellijk wat nieuw is.

Prijs: €0

Galerij

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Daarom voorzien we al onze websites van een galerij. Daar kan je heel gemakkelijk al je foto’s in kwijt. Je hoeft ze niet te gebruiken, maar het is er wel. Voor jouw comfort.

Prijs: €0

Extra modules

Nieuwsbrieven

Met de nieuwsbrieven-module kan je in een paar klikken nieuwbrieven sturen naar al je klanten of bezoekers. Dit opent heel wat deuren en geeft je extra mogelijkheden om iets nieuws aan te kondigen, rechtstreeks in hun mailbox!

Prijs: €189 (Installatiekosten)
Prijs: €30 (abonnement per jaar)
(ongelimiteerde nieuwsbrieven)

Evenementen

Maak een onbeperkt aantal evenementen en activiteiten aan. Geef je bezoekers de kans om zich in te schrijven en alle details meteen te bekijken. De mogelijkheden zijn eindeloos en je kan per evenement een aantal specificaties invullen zodat iedereen meteen op de hoogte is.

Prijs: €189 (eenmalig)
(ongelimiteerde evenementen)

Talen

Spreek je bezoekers aan in hun moedertaal. Kies per pagina of bericht meerdere talen. Bezoekers zien jouw pagina of bericht meteen in de taal van hun keuze en ze kunnen nog manueel veranderen ook. Alles wat je nodig hebt voor jouw comfort, en dat van jouw bezoekers.

Prijs: €300 (eenmalig, inclusief 1 extra taal)
Prijs per extra taal: €125
Prijs: €30 
(abonnement per jaar)

Back-up

Wees voorbereid. Dankzij de back-upmodule maken we automatisch een back-up van je volledige website. Wannneer het onmogelijke toch gebeurt, kunnen we alles herstellen zonder dat je ook maar iets aan gegevens verliest. Iedere dag wordt er een back-up genomen. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken.

Prijs:
€40
 (teruggaan tot 5 backups), €55 (teruggaan tot 10 backups),
€70
(teruggaan tot 20 backups), €90 (teruggaan tot 40 backups)
(jaarlijks)

Grote menu’s

Wanneer jouw website veel pagina’s telt, dan kan je best voor deze module met grote menu’s kiezen. Deze laat je toe om je menu uit te breiden en zo het overzicht te bewaren. Je bezoekers zullen je dankbaar zijn.

Prijs: €99
(eenmalig)

Menukaart

Deze module maakt het mogelijk om je menukaart te laten schitteren op je website. Elk gerecht kan voorzien worden van een foto, beschrijving, prijs, categorie enzovoort. Smakelijk!

Prijs: €189 (eenmalig)

Pinmodule

Voeg in een handomdraai pins toe aan al je afbeeldingen en kaarten. Als je met een cursor over een pin beweegt, verschijnt er een vakje met extra informatie die je zelf kan invullen. Een leuke en handige tool om je website nog straffer te maken.

Prijs: €89
(eenmalig)

Reservaties

Geef je bezoekers de mogelijkheid om via je website een appartement, auto of iets helemaal anders, te huren. Makkelijk, veilig en snel. Je bezoekers zien een kalender waarop ze kunnen zien wanneer het goed nog beschikbaar is, waarna ze kunnen doorklikken en meteen reserveren. Dit is een uitgebreide module, mail ons voor meer info.

Prijs:
€189 (standaard), €289 (standaard+), €489 (Pro), €689 (Pro+), €1289 (Full)
Prijs: €89 (abonnement per jaar)
Overzicht functies

Sociale Netwerken

Integreer nu alle populaire sociale netwerken in je website. Link Facebook,Ttwitter, tumblr, Pinterest, Google+, LinkedIn, Evernote, Blogger, Buzzster, Delicious, Digg, Hyves, MySpace, Orkut, Plaxo, Posterous, Stumblep, Techmeme en nog vele andere.

Prijs: €89 (eenmalig)

Betaalkaarten

Wanneer je bij ons een webwinkel opstart, krijg je de standaard betaalmogelijkheden: via overschrijving en via PayPal. Dankzij deze module krijg je ook toegang tot Bancontact/Mister Cash, Visa, MasterCard, Maestro en iDeal. Er gaat een hele nieuwe wereld open, eentje zonder grenzen.

Prijs: €189 (eenmalig)
Prijs: €30 (abonnement per jaar)
Verwerkingskosten: meer info

Teksten schrijven

Als je dat wenst kunnen wij voor al je inhoud en teksten zorgen. In samenspraak en overleg zorgen we dat jouw website de aantrekkelijkste is op het hele wereldwijdeweb! Ook controleren op spelfouten, kleine aanpassingen doorvoeren of specifieke teksten schrijven behoort tot de mogelijkheden. Als je hierover vragen hebt, stel ze ons gerust.

Prijs: €0,09 per woord
(eenmalig, Nederlandse taal)

Live Chat

Met een Live Chat-module op je website kunnen je bezoekers onmiddellijk contact met je opnemen. Ideaal om ondersteuning te bieden, om vragen te beantwoorden of om nog betere service te verlenen. Je kiest zelf wanneer je beschikbaar bent en ook je bezoekers kunnen zien wanneer je er bent en wanneer niet. Wanneer je niet beschikbaar bent om te chatten, kunnen ze een bericht nalaten.

Prijs: €189 (eenmalig)
Prijs: €30 (abonnement per jaar)

De prijzen op deze pagina zijn exclusief btw. De prijs voor de opbouw van een website is afhankelijk van bijkomende wensen. Na schriftelijk akkoord heeft de klant niet langer het recht om van de bestelling af te zien. De klant krijgt recht op het gebruik en aanpassen van het thema maar niet exclusief en de thema’s kunnen enkel maar gebruikt worden op webruimtes die MOM | Mind of Media verschaft.

Back to Top