Bel ons: +32 2 759 83 63 - Mail: info@mindofmedia.eu

Ervaringen.

Met veel plezier laten wij onze klanten ook te woord op onze website, hieronder vind u alvast een kleine selectie. Wilt u zelf ook uw zegje doen, dan kan u ons contacteren via het contactformulier.

De MC-Creashop website werd door MOM opgesteld waarvoor ik hen enorm dankbaar ben.
Het ontwerp alsook de voorstelling van de producten en de site zijn modern en mooi, origineel en leuk.
Je krijgt er een snelle service, en informatie over hoe je verder je site kan aanpassen en aanvullen.
Ze zijn heel professioneel en leveren een goede service.
MOM is kwaliteit en goede afterservice.
Corinne Mathot, MC-Creashop.be
Onze vorige website was sterk verouderd, wij waren dus op zoek naar iemand die ons een moderne website kon bezorgen tegen een lage prijs. Liefst ook een website waar we zelf niet al te veel werk meer aan zouden hebben die en die erg toegankelijk was voor ons doelpubliek. MOM heeft ons stap voor stap begeleid in het realiseren hiervan, en we zijn erg trots op het resultaat! Van in het begin was iedere stap klaar en duidelijk, met transparantie in prijzen en een erg snelle service. Niets dan lof voor MOM! Wij zouden het aan iedereen aanbevelen. Bedankt MOM!
De Kastanjevesten, DeKastanjevesten.be
Waarom ik MOM gekozen heb als bouwer van mijn website? Er zijn verschillende redenen; Gelet op mijn leeftijd ben ik totaal niet thuis in html. Bij MOM hebben zij heel aandachtig geluisterd naar wat ik voor ogen had maar totaal niet zonder hun hulp kon realiseren.
Een database opstellen voor mijn grote tomatenverzameling was voor MOM een uitdaging. Qua service wordt alles binnen de kortste tijd opgelost en zij staan open voor heel wat nieuwe ideeën.  Het bezoekersaantal van mijn site is sterk vooruit gegaan.
Het inbrengen  van foto’s  in de database werd  mij zeer duidelijk uitgelegd. Ik ben echt een zeer tevreden Madame Tomate.
Bij MOM is men echt bewust van prijs-kwaliteit.
Rita Declercq, MadameTomate.eu
Back to Top