Bel ons: +32 2 759 83 63 - Mail: info@mindofmedia.eu

Algemene voorwaarden.

Webdesign

 1. De klant heeft bij het aankoop van een website de keuze uit de verschillende thema’s voorzien door MOM. Op deze thema’s kunnen aanpassingen naar wens worden uitgevoerd door MOM (indien mogelijk).
 2. De klant heeft na aankoop het gebruiksrecht op het thema, maar kan dat niet exclusief eisen. Het thema kan ook gebruikt worden door andere klanten van MOM.
 3. Bij aankoop van een website komt er automatisch ook de kost bij van 1 jaar webruimte en een domein voor huurperoide van 1 jaar.
 4. Indien de klant gebruik wenst te maken van een ruimte aangeboden door een andere provider geeft MOM geen ondersteuning op de desbetreffende producten.

Email Hosting

 1. Bij aankoop van een email hosting komt er automatisch ook een domeinnaam.
 2. Per email account is er maar 1 email account beschikbaar. Indien er meerdere email account moeten zijn kunnen deze apart bijbesteld worden. Echter is er maar 1 domeinnaam nodig (tenzij anders gewenst).
 3. Op een email hosting account is het niet mogelijk om een website te plaatsen. Deze zal standaard voorzien worden van een placeholder van MOM. Een voorbeeld kunt u hier bekijken. Het is niet mogelijk om deze te vervangen door een andere placeholder. Indien u toch graag een kleine website op je email account zet dan kan u altijd upgraden naar een web hosting account.

Web Hosting

 1. Bij aankoop van een web hosting komt er automatisch ook een domeinnaam.
 2. Per web hosting account kunnen er verschillende domeinen gehuurd worden. Echter wijzen deze allemaal naar dezelfde website. Bijvoorbeeld mijndomein.be, mijndomein.nl, mijndomein.eu, mijndomein.com
 3. Het is niet toegelaten, tenzij anders vermeld, om meer dan één website te draaien op de web hosting. Indien dit toch gebeurd kan dit leiden tot extra kosten of het pauzeren van uw account.

Bestellingen

 1. Door zijn bestelling verbindt de klant zich definitief en kan hij de aankoop niet meer herroepen. Bij het verrichten van een aankoop of bestelling erkent en aanvaardt hij de huidige verkoopsvoorwaarden die integraal deel uitmaken van de verkoopovereenkomst.

Facturen

 1. Wanneer er een nieuwe bestelling word geplaatst wordt er ook automatisch een nieuw factuur aangemaakt. Indien er op die factuur producten staan die verlopen in tijd (bijvoorbeeld een webruimte of een domeinnaam) begint de huurperiode te lopen van de datum van factuur.
 2. Elke factuur is betaalbaar binnen 14 dagen na aankoop. Tenzij anders vermeld
 3. Bij het uitblijven van een betaling zullen er drie herinneringsemails gestuurd worden naar het email adres waarmee de account werd aangemaakt. Na de tweede herinnering zal er een herinneringskost worden aangerekend van 15% van het openstaand bedrage. Met een minimum van 10 euro. De herinneringsemails zullen op volgende tijdstippen worden verstuurd. Herinnering 1: 3 dagen nadat de factuur verlopen is. Herinnering 2: 7 dagen nadat de factuur verlopen is. Herinnering 3: 14 dagen nadat het factuur verlopen is.
 4. Bij het uitblijven van een betaling zal na de derde herinnering de klant zijn account opgeschort worden. Dit geld zowel voor reeds betaalde diensten als onbetaalde diensten. Wanneer de openstaande facturen betaald zijn zullen alle diensten automatisch weer in dienst treden.
 5. 10 dagen nadat het factuur verlopen is zullen er herinneringskosten worden aangerekend worden. Deze zijn 15% van het openstaand bedrag met een minimum van 10 euro.
 6. Ingeval van betwisting zijn uitsluitend de Rechtbanken van het gerechtelijk arrondissement Leuven bevoegd, waarbij alleen het Belgische Recht van toepassing is.
 7. Al onze facturen kunnen betaald worden via de klantenzone. Daar kan u betalen via Overschrijving, Paypal, Bancontact/Mister Cash, iDeal, Visa, MasterCard.
 8. Bij het betalen van uw factuur word er na een verificatie een betalingsbewijs gestuurd naar uw email adres.

Prijzen

 1. Alle prijzen op deze website zijn exclusief btw. Tenzij anders vermeld.

Dienst na verkoop

 1. Zolang u een actieve web hosting heeft geniet u van de dienst na verkoop van MOM. Deze houd in dat je gratis updates krijgt van je website en zijn functies. Opgelet: dit is enkel maar mogelijk indien de website door MOM werd ontwikkeld.
 2. Zolang u een actieve email hosting heeft geniet u van de dienst na verkoop van MOM. Deze houd in dat u ons kan contacteren bij problemen of vragen over uw email account.
 3. Premium ondersteuning pakket (330 euro per maand (excl. btw))
  1. Ondersteuning 7 dagen op 7.
  2. 99% van de problemen worden binnen 24 uur opgelost, 80% binnen 1 uur. (uitgezonderd van overmacht zoals DDOS aanvallen, zware fouten door de gebruiker, etc.)
  3. Voorrang op klanten zonder premium ondersteunings-pakket.

Opzeggingen

 1. U kunt op elk moment uw diensten opzeggen. Dit kan tot maximaal 1 week voordat uw huurperoide verloopt.
 2. De opzegging zal ingaan op het eind van lopende dienst.
 3. U kan uw opzegging aanvragen via de klantenzone > Diensten > Mijn services. Daar kan u uw service kiezen die u wenst op te zeggen. Klik daarnaast op het pijltje en kies daar op vraag opheffing aan.
 4. Indien het te opzeggen product een domein is dan word MOM de eigenaar hiervan. Indien dat niet gewenst is moet u dit domein verhuizen voordat u het opzegt. Achteraf is het niet meer mogelijk.
 5. Het is niet mogelijk om uw product of dienst op te zeggen in het 1 jaar naar aankoop. Na het 1ste jaar of voor de ingang van het tweede jaar is dit wel mogelijk.
 6. MOM behoud het recht om de overeenkomst van rechtswege en zonder voorafgaande ingebrekestelling als ontbonden te beschouwen in geval van faillissement, kennelijk onvermogen, alsook bij om het even welke opening van een insolventieprocedure of in geval van beslag of enig ander geval van samenloop of wijziging van juridische toestand van de koper.

Verlengingen

 1. Vanaf 60 dagen voordat uw huurperoide vervalt sturen wij u een email bericht met de vraag of u deze wilt verlengen. U kan via de links in diezelfde email uw verlenging bevestigen. Wanneer er geen reactie op gegeven wordt zullen deze email nogmaals verstuurd worden op 30, 15, 7 en 1 dagen voordat uw huurperoide vervalt.
 2. Indien op de vervaldag nog geen bericht werd ontvangen van uwentwege zullen uw diensten automatisch worden beëindigd.
Back to Top